HungryPlants

English Version
Cephalotus
Hungry Plants

Leveranciers van vleesetende planten met eetlust!

S Judy Welkom in de wereld van Hungry Plants! Vleesetende planten lokken en vangen insecten, en verteren ze dan langzaam om hun honger te stillen. Dit helpt de planten om te kunnen groeien in hun natuurlijke omgeving: van nature voedselarme gronden zoals veengebieden. De planten hebben prachtige kleuren en bizarre aangepaste bladeren om hun prooi aan te trekken en te vangen.

Sarracenia minor Vleesetende planten zijn gemakkelijk te kweken als je weet waar en waarom ze groeien. De volgende Web-pagina's zullen je hierover informeren. Deze planten kunnen worden verkregen bij Hungry Plants, kwekers van Venus vliegenvallen (Dionaea muscipula), Trompetbekerplanten (Sarracenia), Cobra lelies (Darlingtonia californica), Zonnedauwen (Drosera) Vetbladen (Pinguicula) en Blaasjeskruid (Ultricularia).

Fly on Flava De plantenverzameling, die uit meer dan 2500 planten (600 soorten) bestaat, is momenteel gehuisvest in een grote broeikas, en een folietunnel. Daarnaast worden de sterke en inheemse vleesetende planten in een buitenbak gekweekt, en tropische soorten zoals Nepenthes en Heliamphora, worden gekweekt in terraria.


In juli houden wij onze volgende open dag. Dan zijn de bekers van de Sarracenia op hun best!  

zie Opendag

Op alle andere dagen is de collectie te bezoeken op afspraak (zie contact pagina).

Keith in polytunnel  S rubra gulfensis pitcher S1f

Carnivorous Plant Web Ring
Previous Site
Next Site
International Carnivorous Plant Society

 

Wij verzamelen geen wilde planten. Alle vermeerdering wordt kunstmatig gedaan door middel van splitsen, of via zaad van gekweekte planten.
Website gemaakt door Keith Wilson